Ziekmelden op je eerste werkdag of eerste indruk op halve kracht?

CNV Vertrouwenspersoon

We staan naast je en helpen je bij langdurige ziekte of arbeidsongeschiktheid
Langdurig ziek zijn, of arbeidsongeschikt raken, ingrijpende gebeurtenissen waar je wel wat hulp bij kunt gebruiken. Want er komt nogal wat op je af in een periode waarin je hoofd daar niet echt naar staat. Gelukkig kun je als CNV-lid gratis een beroep doen op de CNV Vertrouwenspersoon. Iemand die verstand heeft van dit soort zaken en jou helpt in jouw traject. Word lid lid!
Niet alleen
Met de CNV Vertrouwenspersonen sta je niet alleen als je langdurig ziek bent, of arbeidsongeschikt dreigt te raken. Zij helpen je met informatie en advies tijdens je ziekteverlof. Maar dat niet alleen. Als jij dat wilt, gaan ze met je mee naar een UWV-keuring.

CNV Vertrouwenspersonen zijn ervaren vrijwilligers. Ze zijn door CNV opgeleid om jou bij te staan, thuis, op kantoor of online. Ze nemen de tijd voor je, luisteren, zetten zaken op een rijtje en helpen je bij het invullen van formulieren. De CNV Vertrouwenspersoon biedt persoonlijke begeleiding.
Juridische ondersteuning

Een CNV Vertrouwenspersoon is op de hoogte van wet- en regelgeving en verwijst zo nodig door naar een juridisch medewerker van het CNV.

Wat doet de CNV Vertrouwenspersoon?
  • Brengt jouw persoonlijke situatie in kaart en weet precies wat er moet gebeuren.
  • Bereidt gesprekken met bijvoorbeeld de bedrijfsarts en het UWV met jou voor.
  • Helpt met het invullen van formulieren van het UWV.
  • Gaat, als jij dat wilt, mee naar een keuring en bespreekt na afloop of alles goed is verlopen.
  • Verwijst je eventueel door voor contact met een juridisch medewerker van CNV.

Word nu lid!

De CNV Vertrouwenspersoon ondersteunt je in je ziekteproces of bij arbeidsongeschiktheid. Wil ook jij gratis je voordeel doen met de kennis van de CNV Vertrouwenspersoon? Regel het dan nu met één klik. Word lid! Samen staan we sterker. CNV naast je.

Staat jouw dilemma er niet bij?

We bespreken graag samen wat we voor jou kunnen betekenen.

Laat je gegevens achter en we nemen telefonisch contact met je op.

Op dit moment is er grote vraag om een belafspraak in te plannen. We zijn het beste te bereiken via de telefoon: 030 751 1003.

Geef een boost aan jouw werkgeluk en sluit je aan bij CNV.

Je staat er niet alleen voor, CNV staat naast je.