2 weken onbetaald rouwverlof of 3 dagen betaald rouwverlof?

Meepraten over jouw cao

We staan naast je met jouw cao
De collectieve arbeidsovereenkomst (cao) is heel belangrijk. Ook voor jou, want de afspraken die daarin staan, zijn ook op jou van toepassing. De cao wordt, zoals de term al zegt, collectief afgesproken. Maar dat betekent niet dat jij er geen invloed op hebt. Ga in gesprek met ons, zodat wij betere afspraken kunnen maken voor jou en je collega’s. Word lid van CNV.
400 verschillende cao’s
Het hele jaar door maken we afspraken met werkgevers en werkgeversorganisaties. Bij elkaar sluiten we zo’n 400 cao’s af. Het onderhandelen voor nieuwe cao’s wordt gedaan door bestuurders. Zij zitten aan tafel met werkgevers en andere vakbonden. De onderhandelaars hebben uitgebreide kennis van jouw sector en komen op voor eerlijke afspraken op het gebied van werk en inkomen.
Praat mee

Afspraken over werktijden, vakantiedagen, overwerken en zwangerschaps- of ouderschapsverlof zijn onderdeel van de gesprekken die van grote invloed zijn op jouw werk en privéleven. Vind jij het belangrijk om mee te praten over de cao in jouw branche? Dan ben je bij CNV aan het goede adres. Jij bepaalt namelijk wat de uitgangspunten zijn voor cao- onderhandelingen. Jij hebt het laatste woord voordat de cao definitief wordt. Spreek je uit over welke arbeidsvoorwaarden je verbeterd wilt zien.

Word nu lid!

Bij CNV heb ook jij invloed op jouw cao. Meld je nu aan als lid en neem het heft in handen als het gaat om de afspraken die voor jouw werk gelden. Word nu lid! Samen staan we sterker. CNV naast je.

Staat jouw dilemma er niet bij?

We bespreken graag samen wat we voor jou kunnen betekenen.

Laat je gegevens achter en we nemen telefonisch contact met je op.

Op dit moment is er grote vraag om een belafspraak in te plannen. We zijn het beste te bereiken via de telefoon: 030 751 1003.

Geef een boost aan jouw werkgeluk en sluit je aan bij CNV.

Je staat er niet alleen voor, CNV staat naast je.