Zweten op je belastingaangifte of betalen voor een boekhouder?

Belastingservice

Je belastingaangifte doe je samen met CNV
Een van de mooie diensten die wij aanbieden is de CNV Belastingservice. Ideaal voor als je opziet tegen de belastingaangifte die elk jaar weer gedaan moet worden. Onze belastinginvullers helpen je tegen een kleine bijdrage, zodat jij met een gerust hart de blauwe envelop van de Belastingdienst kunt openen. Word lid en profiteer onder andere van de CNV Belastingservice.
Voor de hele familie
Wij helpen jou en je familieleden bij het invullen van de belastingaangifte. We doen dat bij jou in de buurt Maar dat niet alleen, bij het aanvragen of wijzigen van je zorg- of huurtoeslag staan we kosteloos voor je klaar. Wijzigt er iets gedurende het jaar? Zoals een scheiding, een eerste baan of de aan- en verkoop van een huis? CNV Belastingservice helpt je met al je fiscale vragen, het hele jaar door. Handig, want zo heb je altijd fiscale hulp bij grote veranderingen.
Kleine eigen bijdrage

Voor de diensten van de belastinginvuller vragen we een kleine eigen bijdrage. Hieronder een overzicht, zodat jij weet waar je aan toe bent als je lid wordt van het CNV.

  • Aangifte voor 1 persoon: € 10,- Met fiscaal partner: € 14,-
  • Voorlopige aangifte (VA): € 3,-
  • Gratis service voor leden op bijstandsniveau

Word nu lid!

Met de CNV Belastingservice ben je ook op fiscaal gebied goed voorzien. Word lid! Samen
staan we sterker. CNV naast je.

Staat jouw dilemma er niet bij?

We bespreken graag samen wat we voor jou kunnen betekenen.

Laat je gegevens achter en we nemen telefonisch contact met je op.

Op dit moment is er grote vraag om een belafspraak in te plannen. We zijn het beste te bereiken via de telefoon: 030 751 1003.

Geef een boost aan jouw werkgeluk en sluit je aan bij CNV.

Je staat er niet alleen voor, CNV staat naast je.